M-lux 15 години

За нас

M-lux e създадена 2005 година с основна дейност – производство на тротоарни плочки, ефектни облицовки за стени, стъпала и огради. Фирмата разполага със собствена производствена и складова база модернизирана по последни технологии възлизаща на 3 000 кв. М. Непрекъснатата инвестиция на M-lux в допълнителни квалификации и модерно оборудване отговарящо на европейските норми за качество и издръжливост на продуктите, допринася за бързият избор на фирма за бетонови отливки сред клиентите.

тротоарни плочки - производство и монтаж
интериорна стена - производство и монтаж

ТРОТОАРНИ ПЛОЧИ,
ОБЛИЦОВКИ ЗА СТЕНИ И ОГРАДИ

2009 година М-LUX инвестира в специални машини за изработка на 3D бетонови модели по поръчка на клиента. За две години М-LUX произвежда над 700 модела. Бетоновите отливки на фирмата се отличават с висока якост и дългогодишно запазване на цвета. Към настоящият момент фирмата разполага с над 100 бетонови изделия в различни цветове и форми съчетаващи в себе си естетика и висока издръжливост. Използваните материали и бои от М-Lux са на водещи европейски лидери в производството на бетонови отливки и материали.

ОГРАДНИ СТЕНИ, БЕСЕДКИ

Специализираният екип на М-lux e на Ваше разположение за всякакви въпроси относно изработката на Вашите инериорни или екстериорни решения. С дългогодишната си работа – M-Lux е изпълнил редица известни обекти, като:клиника “Свети Панталеймон”, кафе “Ротана”, кафе “Антика”, ресторант “Приятели” и много други частни имоти. През 2011 г. Фирмата инвестира в интересни решения за изработка на красиви оградни стени и огради за беседки, умело съчетани с тротоарни плочки в различни форми и цветове. Основната цел на “М-lux бетонови изделия” гр. Плевен е да предлага на клиента качествени материали, компетентна и изчерпателна информация и монтаж на изработената продукция.

Видео визитка